söndag, februari 05, 2006

Här igen !

Nu har vi varit borta från bloggen alldeles för länge, vi har haft annat att stå i. Peter har jobbat mycket med sitt specialarbete, och jag är ju inte så haj på det här med datorer.
Det har inte hänt så mycket på en och en halv vecka, man jobbar, kommer hem äter och sover. Inte så roligt, men skönt med vardags liv som inte är allt för hetskt.

Helgen har varit underbar solen har skint och vi har varit ute mycket, i fredags tog vi en långpromenad med Ester hon blir SÅ glad när hon får springa lös och bara leka. På kvällen hade vi det lungt och trevligt med god mat, vin och lite film.
Lördag spenderade vi ute hos mamma Annika och pappa Bernt. (givetvis var alla djuren där med).

(Gullviva - På henne har jag: Gråtit, nästan brytit ben och armar + nästan sjunk i mossen)


Peter fick för första gången gosa med de små kalvarna, men han var inte så jätte imponerad av de stora korna. Vi var ute på åkrarna och lekte i snön med Ester och Ebba.

(Ester på språng)


(Ebba)


Det är så roligt att se två lyckliga vovar som rejsar i snön.
Vi skrattade även åt "tratt-katterna" som har varit hos veterinären. Det är inte så lätt att röra sig som vanligt med en stor tratt runt halsen...



På kvällen var vi på mosslelundsgränd och spelade texas hold em. Vi kom dit som vinnare men gick hem som förlorare. Trotts detta var det en trevlig och lyckad kväll.

Söndag är det idag, vemodigt - helgen går alldeles förfort. Jag har haft en såkallad slappe söndag. Peter där emot har jobbat som ett djur med specialarbetet. Vi har varit hos mamma Ewa och pappa Jonny. Peter och Jonny har suttit och fixat med power point inför Specialarbetses presentation och jag och Ewa har små pratat om det mesta. Nu får vi hoppas att vi blir lite bättre på att uppdatera bloggen. Nu säger vi tack och godnatt.

Peter har nu fixat så att alla nya bilder som vi godkänner kommer läggas upp tillsammans med bloggen fast på egen länk. Finns alltså bilder där nu som ej ligger i sjävla bloggen, utan bara för att det är fina.

Denna gång blir det:
http://www.bitmig.com/phpBB2/Sitch/bloggen/060205/

(Efter hand kommer det komma fler fast på annan siffer kombination)

Inga kommentarer: