tisdag, juli 10, 2012

Semestern är igång

Nu är den igång, den efterlängtade semester. Vi började med en tripp till världens minsta stuga i Skåne. Tanken var först att vi bara skulle bott en natt på hotell men hipp som happ så var en stuga hyrd några nätter. Tre steg från stugan som farmor och farfar bor i under semestern.
När vi kom ner var det strålande solsken och det blev en hel dag på stranden. Första badet för i år, får hoppas att det inte var det sista. Jag som faktiskt brukar ha med mig kameran glömde den hemma i stugan och missade fota Charlies första bad i havet, så tråkigt att inte ha detta på bild. Han bara älskade det. Där efter blev dagarna allt mer blåsiga och regniga, så idag bestämde vi oss för att åka hem. Men vi han ändå med det vi ville innan vi åkte hem, en heldag på stranden, besökt en helt fantastisk hembygdspark, Pettsson och Findus teater, Iittala outlet och en massa god mat. Som sagt semestern är igång nu, får se vad den bär av härnäst.
En liten familj tar in i världens minsta stuga 
Solen var varm och skön, varma ljumna sommarkvällar är vad vi villa ha 
Kusinerna på Pettsson och findus teater 

Mys i hembygdspark med karusell 


Farmor och farfars stuga var inte så stor,  men där fick vi alla plats när regnet öste ner :)

3 kommentarer:

Mormor Annika sa...

Fina bilder :)

Anonym sa...

Tack fina familjen för trevliga dagar!!! Mer sol i hjärta och sol i sinne än i luften :) Trevligt har dte varit i alla fall!

Kram!
/Mallan

joewa sa...

Tack för att ni kom till oss för några dagar av intensiv samvaro! Hade varit lättare om vädret varit oss bi som man säger..... men allt gick bra ändå tycker jag!
Kram vi ses snart igen, krama godingarna extra!!