måndag, september 04, 2006

Kirurgen... Svaret

Ingen såg det tydligen... Jag satt själv och sa "äh, det bara lyser om det" men det var nog tydligen för att jag hade hållit på så mycket och inte såg helheten...

Hur som, Chelseas öga... är inte hennes, det är Chelseas syster Gundas. Chelsea hade ett jätte "blå öga" som hundar får istället för ett "röd öga" som vi människor får. Så jag provade att dona lite, och tydligen funkade det.

Jaha, vad har hänt då? På Peter fronten är det jobbsökande och väntade samt "hemma-pappa" som gäller fortfarande. Man gör det bästa av situationen så att säga. Elisbeth jobbar på och sköter allt det ekonomiska, inga könsroller här inte! *viftar med sin hand som alla i Ricky Lake gör*

Ester och Chelsea har varit på pensionat "lilla kolmården" i två dagar nu och ligger båda två helt utslagna här, inte mycket till vila på "lilla kolmården" inte! :)
Men vi är glada att de är hemma, de har varit saknande. Chelsea blir mer och mer hund just nu och börjar släppa sin valpighet. Man kan börja se åt vilket håll hennes lynne kommer gå ut.



två och en halv liter kantareller som Elisabeth snattade från hennes Pappa. Ser gott ut? :)

Inga kommentarer: