söndag, september 10, 2006

Click!

Sa det mellan mig och Bettan för lite mer än ett år sen - MEN, det var inte det som jag skulle berätta om. Igår var vi på bio ihop med Patrik och Ellella (Elena) i Jönköping och skulle se komedin "Click!". Många goda skratt hade vi räknat med. Filmen går på reklamen nu med en kille som har en universal fjärkontroll som han stoppa, pausa och spola fram i det riktiga livet. Detta låter ju som en optimal pryl att ha eller hur?

Vi säger bara... SE FILMEN! Ok, Adam Sandler i all ära och folk har åsikter om honom men oj, vilken film. Man stannar verkligen upp och tänker efter att ... ja, jag ska inte säga för mycket utan jag tycker att ni ska göra det bästa för att se den.

Med detta sagt. Vi ÄLSKAR er alla, Familjen Nyberg med respektive, Familjen Helgesson med respektive, Kiddo, Matte, Hanna, Malin, Elena och Patrik med Moa, Jennie, Anna, Gurra... och fler som man kanske glömmer :S (Förlåt i så fall)

Man måste stanna upp och tänka på de man lever ihop med, de man skrattar och gråter ihop med. Så du... Stanna upp, ring dina vänner och familj, och berätta att du älskar dem.

Inga kommentarer: