lördag, juli 08, 2006

The ruturn of the lost blogg

Oj, var ska man börja? Vi har ju gjort så mycket och ännu mer har lyckats hända. Nåväl, får börja från början.

I Söndags, runt 22 snåret åkte vi till Elisabeths bror Kjell med sambo i Halmstad. Väl i Halmstad så stod två cycklar till vårat förfogande så vi tog varsin och åkte iväg med en ryggsäck fyld med bad ateraljer. Halmstad STAD är ju alltid lika fin och stranden som Kjell så fint ritade upp en karta till var underbar. Nästan löjligt hur själva vi fick vara där.



Vattent var löjligt varmt...

Måndag kväll var det grill och Krocket på tapeten och i sann Nyberg/Helgesson/Nilzon anda blev det mer tävling än skoj.



Bild: Peter, lätt irriterad...

... Skämt och sido, en riktigt trevlig kväll.

Tisdag. Dags för avfärd från Halmstad till syster Therese i Kristianstad. Vi satte oss på stationen i Halmstad klockan 13:30... var framme i K-stad vid... gissa. 18:00.
SJ i ett nötskal. Men kvällen var ändå lyckad då lilla syster bjöd på kyckling med gott sällskap.
Onsdagen blev det bad för hela slanten. Ute på stranden klockan 12 cirka. Hemma runt 17:00 för att direkt börja förberade kvällens grill. (ja, vi gillar att grilla)



Bild: Peter och Therese spelade strandtennis. Peter tog upp ganska mycket tång på sitt racket och slängde iväg det mot Therese (SKULLE inte träffa.. :) *PLASK* rätt i huvudet, som synes var inte Tessan lika glad)

Torsdag. Hemresa klockan 18:07. Hemma i Värnamo klockan 20:00. Skillnad? Nu vet vi iaf hur INTE ska åka och hur vi SKA åka.

Fredag. Mental förbedelse för Chelseas inkomst. Vem är Chelsea?



Bild tagen av Sara Karlsson - Ägare till Esters dotter Wilma. www.cockerliv.se

Idag Lördag. Vad tror ni? det lilla underverket kom klockan 8:45 och har hunnit komma in i livet med familjen Nyberg/Helgesson. Ester tar väl hand om det lilla livet och vi gör inget annat än ler här hemma. Hon är bara FÖR söt (Som sin mormor)







Så, nu ska vi ta hand om de små liven igen.

Dagens bästa: Chelsea...

Inga kommentarer: