måndag, november 21, 2011

Julstämning storstädnig och varför inte lite höstblåsor på det....

Ja vad ska man säga mer än att den här helgen har vi haft fyllt upp.Vi har fått gjort mer än vi brukar i alla fall. Fredagen hade vi hjälp av snällaste Gustav, vi fick bubbelbadet bytt och vattnet inkopplat till frysen för is och vatten. Perfect med vatten i frysen, alltid precis lagom kallt. Miljö vänligt måste det ju faktiskt vara efter som att man inte behöver stå och spola för att få kallt vatten. Det nya badet har jag inte hunnit testa än, får se när det blir tid över för det.

Lördagen tog vi oss till Wapnö i halland, jul mässa med massor av fint att titta på och smaka på. Det var inte bara vi som tyckte att det var ett trevligt lördagsnöje. Det var bilkö och sjukt mycket folk där. Clara tyckte det var så mysigt med alla ljus i träden och alla marschaller, inte nog med det så var där ju en massa tomtar att titt på. Tänk att det kan vara så spännande. Peter och Charlie lämnade vi hos min bror och istället tog vi med oss Kusin Ella och min svägerska. Min mamma ich min mormor var också med så det blev en aktivitet för bara oss tjejer, så mysigt så :)
Söndagen upptäcke vi en mindre trevlig åkomma i munnen på Clara, nämligen höstblåsor. Hon berättade att hon hade ont på tungan och sträcker ut den, det ser inte så farligt ut på ovansidan men när jag tittar under är det värre. Blåsor överallt, inte undra på att hon gjorde miner när hon åt en inlaggs gurka kvällen innan. Har kommit en och annan blåsa på händerna och fötterna men de har hon inte ont av. Pigg är hon mellan varven men vill inte äta men det kanske inte är så konstigt. Nu har vi strikt napp bytar förbud med lillebror och har kokas nappar typ hela tiden. Vill inte att Charlie ska få det.
Trotts en kinkig Clara lyckades vi få huset storstädat, fönstren är till och med putsade och det var inte en dag för tidigt. Vi nästan fyllde ett släp med bråte, tänk vad man kan samla på sig en massa när man bor i hus. Är så skönt nu när allt sånt är borta.
Med lite film och alvedon på tungan blir allt så mycket bättre

4 kommentarer:

Lina sa...

Oj, stackars lilla Clara! Håller tummarna för att Charlie ska slippa.. Kram

farmor sa...

Lilla goa Clara, hoppas blåsorna försvinner snart!
Mysigt med lite julstämning, det börjar nästan smyga sig på lite här med nu, putsat fönster och bytt gardiner m.m.
Kram på er alla

Mormor Annika sa...

Tror det är bättre idag , hon såg då piggare ut iallafall :)

Jossan sa...

Hoppas Charlie är pigg nu.
Va söt hon är lilla Clara.
Också älskar jag dom ulliga kuddarna i soffan:)
kram