måndag, februari 02, 2009

Helgen

Lördag:
Peters pappa skulle komma och hjälpa honom med tapetsering men tyvärr hade pappa Johnny lyckats få en fraktur på båtbenet (i handen) så det blev en muntlig genomgång om hur man går tillväga. Mycket bra vägledning ledde till tapetserat rum :) Hela lördag och lördag kväll gick åt till tapetsering, riktigt bra blev det.



Söndag:
Peter målar och fixar innan han beger sig iväg till Mallan för att kolla på fotboll, hur det gick för Peters lag behöver vi inte prata om ;) (Peter skriker "Äckel Riley!")
Jag var i Mullsjö hela dagen på cockerklubbens styrelsemöte, på väg hem han jag givetvis in på IKEA och köpte lite små plock till sovrummet.

Måndag:
Tillhör kanske inte helgen men den får ingå i denna blogg. Har varit hos doktorn idag, blev sjukskriven halvtid fram till mars, skönt att jag kommer få jobba lite i alla fall. Det är riktigt drygt att bara gå hemma. Annars är det bra med magen, det sparkar och busas mycket där inne.
Nu håller Peter på med fönsterbräda och lister snart är det färdigt.

I bakgrunden kan ni skymta vår fond tapet, måttligt rolig att sätta upp. Nu sitter den äntligen där och vi är jätte nöjda. Bilder på det helt färdiga resultatet kommer givetvis, men det är lite lister som ska upp osv. Håll till godo

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad snygg tapeten var. Tror att det kommer bli superfint!

Mmm, Riley gjorde nåt fel där men det ena laget gjorde ju inga mål och det andra gjorde ju två.

Puss :-)

Anonym sa...

Å hej vad ni sliter! Men fint blir det!

Kramet!