tisdag, maj 20, 2008

Lé hus, Huset, The house

Ja, efter mycket, mycket - mycket lite bloggande från min (Peters) sida så får jag ju ta och försöka att göra en blogg som verkar efterfrågad.
Vi har ju som sagt skrivit på alla papper och väntar efter att få ett riktigt datum att flytta in på, det har gått från "I sommar" till "Jahaja, September" (som det står på kontraktet) och till nu "Vecka 26." Mycket osäkert än dock men vi hoppas givetvis.


En bild inte många har sett, Fasad mot Söder i detta fallet.



Till vänster på alltanen ska vi ha en hörna med goa utemöbler är tanken för grillning, utemiddagar etc. Till höger ses det som enligt mäklaren kallades för "soldäck". Tja, så mycket däck kanske det inte är men solen träffar där i alla fall, en baden-baden kanske? :)

Från entrén och ut, barrträden och buskarna i bakgrunden komma få träffa Mr. Motorsåg rätt omgående.


Köket, fönster mot norr och den andra altanen som jag ska bygga klart med "X" staket runt om, trappa ner osv.



Åter mot Norr och "vallen" som skärmar av från Halmstadvägen. Jag funderar på att "hålla efter" den lite, kanske klippa och lite sånt mot huset bara för syns skull. Pulklabacke för Skövdebarnen i vinter kanske? :)


Till höger ligger köket, rakt fram är norrtaltanen och bakåt är "vardagsrums" delen där tv och så vidare kommer att stå. Detta kommer bli typ samma som dom har, matbord och lite sånt.


Bakåt är tidigare bild. Lägg märke till dom massiva och enligt mig GIGANTISKA nya 3-glas fönstren.


Det finns fler bilder men ni kan ju inte få se allt ju, varför ska nu då vilja komma förbi och titta? :)
Allt ska givetvis tapetseras om osv, men det är egentligen inte så mycket inne att göra direkt. Väldigt fräsht faktiskt. Så som Bästkusten frågade "vad är era projekt?"
JAG vill verkligen få klart norraltanen i sommar. Vi har redan köpt utemöbler dit med parasoll osv, ett staket som ska vara mot vallen på Norrsidan och runt till Väster sidan för hundarnas skull, alltså än så länge, inte runt hela huset. Invändigt så är det sovrummet som har prio av naturliga skäl och köket ska fixas till lite med.

Här ska vi bubbla gott efter långa arbetsdagar och bara mysa :)

Inga kommentarer: