fredag, juli 31, 2009

Vrid på huvudet...

Jag (pappa) försökte, länge och väl med olika program att vrida klippet rätt men jag fick ge mig. Clara ska sova och önskar er alla en god natts sömn.

torsdag, juli 30, 2009

Potatis och Clara...

Hej alla vänner, nu tänkte jag att jag - Peter, också skulle kunna göra en blogg.. det var ju en stund sedan.

Den nyblivna (Får man fortfarande kalla sig för det?) pappan jobbar och saknar sin familj så oerhört när han är ifrån dom, en ny känsla som kommit men den är trivsam. Clara blir bara mer go för var dag som går och det är en fröjd att komma hem från jobbet, trött och kanske lite grinig... ge min blivande fru en puss och sedan mysa med Clara. Helt fantastiskt, snacka om att man har andra prioreteringar nu för tiden :)

*host* Potatis... ja... potatis... vi hade ju ett projekt snedstreck tävling, min blåa tunna él gigantis, versus Bettans mesiga... lilla... vita hink. David mot Goliath, myrans fight mot den hungriga fågeln, Liverpools försök att vinna ligan sedan (Det har gått 29 år om jag miss rätt), ja, en självklar vinst för mig tänker ni (eller? :) )... vi skördade dom igår...


Jag skulle vilja säga att den lite större högen, som ändå är liten... skulle vara min, jag skulle vilja säga att èl gigantis skulle ge mer än 3 miniminiminimini potatisar... men jag kan inte. Min tunna, som växte som en galning för ett tag sedan dog när jag fyllde på jord senast. Elisabeth vann alltså. Grattis till henne. Nästa år kör vi igen, och då ska jag har modifierat min tunna lite och ska vara lite mer vaksam, men alltså 1-0 till Bettan.

Clara... Clara talar för sig själv, hennes pappa skulle kunna skriva en hel C-uppsats i hur fantastiskt hon är, men det hade ändå inte gjort henne rättvisa, det som gör henne närmast rättvisa är - bilder.



Clara, making life better since 090603

Det texten kanske man skulle trycka på en t-shirt?

måndag, juli 27, 2009

Längesedan

Ja, nu var det alldeles för länge sen sist. Denna månaden är det skamligt få bloggar från min sida. Troligen blir det inte bättre nästa månad heller. Här har vi fullt upp med planeringen av vårt bröllop som infaller den 5:e september. Det tar rätt mycket tid :) och det är väldigt roligt att fixa och dona inför.
Förövrigt rullar allt på som det, Clara växer så det bara knakar, det händer saker var enda dag. Helt otroligt hur fort det går. Ska försöka lägga in nån ny bild på henne i veckan så att ni får se vad hon växer.

På återseende

söndag, juli 19, 2009

Kusinerna på besök

Igår kom kusinerna från Skultorp på besök, alltid lika glada och alltid lika mycket upptåg. Tyvärr regnar det ju rätt så rejält och gör så fortfarande, men det hindra ju inte barn från att roa sig.



Vi har skrattat, ätit gott, lekt i regnet, lekt med hundarna, tittat på film, badat bubbelbad och lite till. Men det tar på krafterna att ha kusinerna på besök :)

onsdag, juli 15, 2009

Tre prinssesor

Idag har vi haft lite besök. Hela familjen Svensson-Björn och halva Familjen Arnbom-Nyberg
Där ibland två prinsessor som tog hand om den tredje prinsessan. Ögonen riktigt tindrar på dem när de får vara med och hjälpa till. Nappen måste sitta på plats, spekulationer om hon har bajsat, kanske hon är lite hungrig, jag tror nog att hon ska vakna nu. Goa är dom och Clara behöver nog inte oroa sig när dessa två töser är på besök.Julia och Clara
Moa och Clara

tisdag, juli 14, 2009

Promenad

Idag har vi inte gjort så mycket alls, Clara har haft lite ont i magen så det har varit lite gnälligt här idag. Men det gör inte nått när man har väldens sötaste dotter. Som tur är så är hon nöjd när hon får ligga i vagnen och det rör på sig. Det blev med andra ord en riktig lång promenad idag på en och en halv timme så vi få se om jag kan röra mig imorgon ;)
Packet har det kommit både igår och idag på posten, ett från familjen i skövde och ett ända från australien. Dessa tackar Clara för väldigt mycket.

Jag gillar bloggar med bilder och försöker därför ha med minst en bild i varje blogg, nu förtiden är dessa mestadels på Clara. Kanske inte är så konstigt. Det är ju min goa gumma.

måndag, juli 13, 2009

Vad händer ....

Ja, du har rätt min syster. Det är inte så lätt att veta vad som händer om vi inte skriver något.
Har faktiskt hänt lite. Vi myser och vilar inte bara.
Även om det är väldigt mysigt, så måst man ju träna lite. Clara tränar nacken medan jag tar härliga lång promenader. (givetvis så är ju Clara med då). Måste nog säga att Clara gör större framsteg än vad hennes mamma gör.
Igår gjorde vi en liten utflykt till Änglholm, där har nämligen Peter en del av sina rötter där ifrån. Pappa/farfar kommer där ifrån och de har hyrt stuga i Skälderviken så då får man passa på att njuta av havslufften. En härlig promenad längs havet blev det.En stunds njutning med havet som utsikt
Ifråga sätter skåningar gör vi ofta, nu kan alla förstå varför. Skånsk sandstrand någon?
Idag var det tillbaka till jobbet för Peter som förövrigt har fått förlängt. Medan jag och Clara tog oss ner på stan för att träffa Malin, Cornelia och Colin.Malin och Clara

Cornelia och Colin
Gobitarna som sover så gott

Avslutar denna bild blogg med en härlig bild på Clara och hennes farmor. Oberserva att hon även här är utan stöd för nacken, lill tjejen växer fort.

fredag, juli 10, 2009

Fredag = Helg

Nu är det helg :) Var ju ett tag sedan det kändes som helg här i och med att vi har varit hemma båda två. Nu när Peter jobbar igen så njuter man lite extra av just helgerna. Ikväll händer det inget speciellt, en lugn och skön hemma kväll bara.

Vi har ju fått förfrågningar om hur det går med hundarna och Clara. Det funkar riktigt bra, de var lite fundersamma första nätterna när vi var uppe och bytte blöjor men nu bryr de sig inte alls. Ester är överlycklig, när Clara sitter på golvet i babysittern kan hon inte gå förbi utan att tvätta Clara lite på huvudet. Chelsea är lite mer försiktigt hon nosar lite försynt på henne, men båda håller super koll. Känns så skönt att det funkar så bra.

torsdag, juli 09, 2009

Då ska vi se

Det var ju ett tag sedan vi bloggade och väldigt länge sedan jag bloggade. Vad har hänt här på tiden som har gått. Clara växer så följer knakar, hon är med i blicken och kan hålla upp sitt lilla huvud själv. Kan inte fatta att allt detta händer på bara fem veckor. Det är så mysigt att få vara med detta lilla underverk.
Vi har träffat kusinerna Gustav och Elsa. Tog en tur för att bada, jag och Clara kunde ju inte va med i poolen, men vi var med ändå. En riktigt trevlig utflykt. Förövrigt är det mycket mysande mellan alla blöjbyten. Lägger upp lite bilder så ni får se hur vi har det.

Efter blöjbyte, testar att använda benen lite :)
Go och glad blir man efter blöjbyte

Elsa, Faster Mallan, Gustav och Peter

Sover gott hos pappa

Nu så

Ikväll ska jag blogga det lovar jag. Vi har lånat min systers mobila bredband och lappis medans hon är i Afrika, så nu ska vi uppdatera. Hoppas inte ni har glömt oss.