söndag, april 23, 2006

Helg update

SÅ har det varit helg. och vilken helg sen! Sommar smak så det räcker och blir över. Ja, nästan i alla fall :) Trevligt har det varit hur som helst.

Fredagen:

Då var vi barnvakter ute i Nederby med lilla Moa Böörn. (Björn) Hon fick gå ut med Ester, det gick väll sådär kan man säga. Hon bakade sandkakor till Peter och han älskade smaken av sand mellan tänderna. Mummmma. Tittade på HELA Bambi, första ggn det för Peter. Mamman DOG ju! Sånt ska man berätta ju! Men den var bra iaf.

Lördagen:

Gick vi Osudden rundan och Ester fick sätta tassarna i vidöstern. Hon var sådär road får jag väll säga. Men men, badat har hon i alla fall gjort. Efter det fick hon en genomgång med kammarna/bortstarna etc samt bad. Hon är så fin nu :)

På kvällen sen bjöd min underbara sambo Bettan på underbaaaar mat. Jag fick äta:
Grekisk sallad, Grillad kyckling och klyftpotatis. Himmelskt gott.
Sen gick vi hem till peters föräldrar och pratade länge och väl. Pappa Jonny var lite trött och satt mest och gäspade.

Söndagen:

Vaknat i lugn och ro, åt en mysig frukost, små städade lite. Prommenad till stan och hämta ut pengar. Ätit Tacopaj. En soft söndag helt enkelt. Mycket trevligt.

Helgens bästa: Solen på Lördagen kombinerat med grillning. Svårslaget.

(Peter har sålt sin dator och ska beställa ny så det kan bli lite inaktivt här en stund)

onsdag, april 19, 2006

Glömde dagens bästa ju!

Som det kan bli...

MAAAAAT! Elisabeth´s pasta med pastasås är så när en smak av himmelriket som man kan komma. Och det, det får jag när jag vill... Sug på den ni! ;)

Jo för att ... jajjamensan serru!

Eller något! Vad vet jag? Jag är ingen doktorand i det svenska språket. Hur som helst. Vårat väder - Need i say more? Varvar regn med strålande solsken. Men det känns som det håller på att lossna snart. Man blir allt lite piggare måste jag säga.

Elisabeth knegar på med sina tidiga mornar med glatt humor och jag slår av tänder och blir sjuk till som tett. Vad är hemligheten Elisabeth?

Ska sälja min dator förresten, any takers? (JA, jag ska köpa ny om tillfälle ges)

Puss på er alla.

tisdag, april 11, 2006

Vår vår kommer... eller?

Alltså, Våran, allas, vår tittade in idag. Jag satt, en smula dumt kanske, med bar överkropp och solade idag. Finns en plats på jobbet där vinden ej kommer in men eventuella solstrålar gör det. Så där satt jag och en kollega och solade mer eller mindre, i alla fall en liten stund idag. Riktigt skönt var det iaf. Sen som sagt, får la se om det var en smart ide eller inte. Elisabeth har också varit en solbadare idag och varit ute en massa hon med. Det syns på den nyklippta damen att solen biter även där. Så fin som få är hon. Hoppas att vädret även har varit till det bättre på andra platser i Sverige där vi känner folk. Har ju tyvärr tittat på vädret på tv får man väll säga, ska tydligen bli regn och åter regn i två dagar frammöver, får se hur impad allas våran å lagan blir då, som redan har det rätt fullt.

Dagens bästa: Ja, hur svårt kan det vara då? SOLEN givetvis!

måndag, april 10, 2006

Jag har skrivit ett arbete om schizofreni en gång...

mmm, Jag ser likheter med symptomen hos en människa med vårat väder...

Hur som helst. Här hankar vi fram, min duktiga sambo traskar till jobbet innan solen gått upp och jag är bara så stolt över henne när gör detta helt utan klagomål. Sen att man får komma hem till en ack så söt och sussande törnrosa i soffan är juh inte heller fel. Satt på jobbet idag och surfade på min brors med frus hemsida. Denna Gustav kan man bara inte låta bli att små skratta för sig själv åt. Han är bara så söt!



För familjen Helgesson (Utom Kjell då) är detta Lill Gurra, Eller Gusav Nyberg. Och min store, hårige, halvt "Killen-som-biter-av-kedjor-i-bond-filmerna-look-alike:a" (Jaws)... smått gorilla liknande bror. Patrik. Säg hej patrik. (Nej, du kan inte säga hej där du sitter nu för det kommer inte höras hur mycket du nu än försöker - Så slår säkert Belinda till dig för förarjelse väckande beteende också ... Med allt rätt.

Hur som, Dagens bästa:

Mitt yrväder till sambos minspel och "språk" när jag kom hem och väckte henne. Hon är bara för söt. (Nej, detta räknas inte till nedan nämnda "Elisabeth kan inte vara dagens bästa" diskussion - För detta handlade bara om hennes beteende.

Håll nu tummarna för vår och sommar. Det gör vi.

lördag, april 08, 2006

Får la försöka dra igång bloggandet på riktigt nu

Ja, man behöver juh inte alltid skriva en halvnovell säger dom. Så, Ja, idag ska Elisabeth på Tjejkalas och Peter ska leka med sin goda vän Kiddo. Städat har vi gjort också, till och med hunnit med en klippning på mig. Ja, klippning och klippning - Definitions fråga kanske. Grannbloggen hos mina föräldrar pratade om gott väder idag. Vardå om jag vår fråga? ;)

Dagens bästa (som jag ska försöka ha med i varje blogg från och med nu) är:

Van Morrison - I´ll Be Your Lover Too (Denna låten har slagit ner som en bomb här hemma. Den är bara så fruktansvärt bra... )

Ps. Ja, Elisabeth kunde man ha skrivit men det blir lite tjatigt om jag ska skriva det varje gång eller? För hon ÄR dagens bästa alla dagar. ds.

fredag, april 07, 2006

Vad har hänt här då?

Jaaa, vad ska man säga? "Peter syndromet" har slagit till, ni vet det som jag nämnt tidigare. Allt som kan gå ut pipan flyger dit direkt.
Våran dator här hemma, den som även kallas för "lilla tjernobyl" betedde sig lite märkligt och jag bestämde mig för att blåsa ut den och om installera allt från Windows till spel. När jag så satt där och åt pizza med min donna och hennes väninna så går det upp för mig. "Korten... Fa... KORTEN!" - "Älskling... eh... Jag har nog lyckats tabba mig riktigt duktigt" - "vadå?" "jo, alla korten som du har fixat med ... finns inte kvar". Minen som min donna gav mig kommer aldrig att försvinna. Ester såg ut som en livsfarlig bull-terrier i jämförelse. Usch vad illa jag mådde. Som tur var fanns det några bilder på min webserver men långt ifrån alla. Så nu har man lärt sig att dubbel kolla och trippel kolla vad som ska sparas och inte.

Nåväl, om man bortser från detta så vad har du hänt?

jo, Min donna har hunnit fylla 27 och ingen blogg fick hon heller :S)
Hon fick dock en masssa fina presenter och gratulationer som alla funkat klockrent. Men detta så hade vi besök i fyra (!) dagar, olika familj medlemar och vänner, fullt ös. Mycket trevligt.

Jag har som sagt lyckats med det ovannämda. Ännu ett högvatten märke för mig. Varit sjuk från måndagen denna veckan till skrivande stund. Riktigt länge sen man fick en långkörare med feber/snuva/halsont och muskelvärk. "Ni tjejer snackar om att föda barn..."

Elisabeth har sökt en del jobb som vi håller tummarna för att hon ska få. Till skillnad från ovannämda så jobbade hon med feber och snuva. (Jag vill doch vidhålla att hon inte var lika illa däran som jag men imponerande är det)

Kontentan...



Älskar min donna. Elisbeth "Miss World" Helgesson